Prijswinnaar Kärcher hogedrukreiniger Karwei Heerenveen bekend

Winnaar prijzenfestival bij KARWEI Heerenveen kan aan de slag met een Kärcher hogedrukreiniger. KARWEI bestaat deze zomer 40 jaar en trakteert klanten op een geweldig prijzenfestival.

W.E. Grannetia kon zijn geluk niet op toen hij hoorde dat hij de winnaar was geworden van een Kärcher hogedrukreiniger. Hij kreeg de prijs uitgereikt op in de KARWEI-winkel in Heerenveen. Zo wordt schoonmaken voortaan een makkie.

KARWEI heeft alle benodigdheden om een elke klus aan te pakken; van elektrisch gereedschap, handgereedschap, klusbenodigdheden, compressoren tot hogedrukreinigers.

Elke KARWEI-bouwmarkt geeft tijdens het KARWEI-prijzenfestival cadeaus weg als een Samsung tablet, Makita-boormachine, buitenkeuken, terrasverwarmer, Kärcher hogedrukreiniger, omafiets of Weber barbecuepakket. De landelijke super hoofdprijs is een ING klus-cheque t.w.v. € 15.000,-. Elke week wordt er een winnaar bekend gemaakt.

40 jaar inspiratie

KARWEI heeft in de afgelopen 40 jaar niet stilgezeten. Er is altijd hard gewerkt aan een duidelijk concept: van traditionele bouwmarkt naar een bouwmarkt die gericht is op het helpen klussen en verfraaien van de woning.