Kerstactie voor de Voedselbank Heerenveen

HEERENVEEN:   Gezamenlijk met Nieuw Noord en FeanFan organiseerde sc Heerenveen wederom een kerstactie voor de Voedselbank Heerenveen. Daarom werd een oproep aan iedereen om houdbaar voedsel mee te nemen naar de wedstrijd sc Heerenveen –  Excelsior op zaterdag 10 december.

Er is een tekort aan voedsel bij de Voedselbank en het aantal personen dat genoodzaakt is gebruik te maken van de Voedselbank neemt toe. Gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat de voorraad wordt aangevuld, zodat men genoeg eten en drinken heeft. Vorig jaar was de inzamelingsactie tijdens de wedstrijd sc Heerenveen – ADO Den Haag een groot succes. Sjoerd Talsma, voorzitter van de Voedselbank, is daarom zeer enthousiast over het feit dat er weer voedsel zal worden ingezameld.

Met elkaar kunnen we heel veel bereiken, zo heeft hoofdsponsor Groenleven alle gezinnen van de Voedselbank uitgenodigd voor de wedstrijd tegen Excelsior, hiervoor hebben inmiddels 400 geïnteresseerden een kaart ontvangen. sc Heerenveen heeft dit jaar al voetbalshirts, wedstrijdkaarten en gratis lidmaatschappen gegeven van de Junior Heroes en Feanatics.

©Foto Flitsnieuws.nl