Nieuwe naam voor Heerenveense school: Christelijke basisschool Spring!

HEERENVEEN: De kinderen van de christelijke basisschool De Akker hebben op 17 februari voorgoed de deur van het schoolgebouw aan het Akkersplein dichtgedaan. Op 1 maart vervolgen de kinderen hun onderwijs in het splinternieuwe gebouw aan de Veluwelaan in Heerenveen.

Dit betekent een nieuwe start met nieuwe kansen in een prachtig schoolgebouw dat helemaal is afgestemd op het onderwijs van nu. Bij een nieuwe school hoort ook een nieuwe naam. De school krijgt een actieve en vrolijke naam die verwijst naar het voorjaar waarin alles tot bloei komt: Christelijke basisschool Spring!

CBS Spring! maakt deel uit van het MFC De Akkers waar naast een openbare basisschool en een kinderopvangorganistie ook wijkactiviteiten worden georganiseerd.

©Foto Flitsnieuws.nl