Ooit met de toppers van het Nederlands Blazers Ensemble willen spelen?

Foto Flitsnieuws.nl

ORANJEWOUD: Ooit met de toppers van het Nederlands Blazers Ensemble willen spelen? Dan is dit het moment! Meld je aan en speel op maandag 5 juni mee met Carlos Sound Trip, een concert van het NBE en amateurmusici. Dit is een unieke belevenis voor en door iedereen van alle leeftijden die een muziekinstrument bespeelt. Of je nog maar een week speelt of al twintig jaar, iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Omdat niemand iets hoeft te spelen wat te moeilijk is en de blazers van het NBE ook meedoen, is het resultaat van hoog niveau en weten collega’s, vrienden, ouders of klasgenoten niet wat ze horen. Blijf daarna lekker hangen en geniet van het slotconcert door de musici waarmee je kort daarvoor hebt gespeeld! Lees hier hoe je je kunt aanmelden en hoe je jouw partijen kunt oefenen.