Schoenmaker Feenstra kan uw schoenen grondig reinigen!

HEERENVEEN:  Bij Schoenmaker Feenstra aan de Dracht in Heerenveen is het nu ook mogelijk om uw schoenen grondig te laten reinigen. Sinds enkele weken beschikt het bedrijf over een zogeheten ScarpaVapor.

,,In geheel Nederland zijn nu acht van deze machines in gebruik. Ik ben de eerste in Noord Nederland. De meest smerige schoenen krijgen we met het nieuwe apparaat weer schoon.” aldus Johannes Feenstra.

De ScarpaVapor is een professionele, sterke en betrouwbare stoomgenerator, waarmee complete reiniging van schoenen, van binnen en van buiten mogelijk is. Met het apparaat wordt stoom en reinigingsmiddel aangebracht. Vervolgens wordt met een speciale borstel in combinatie met stoom het vuil op en in de schoenen opgelost. Het meest hardnekkige vuil wordt opgelost.

Na de behandeling gaan de schoenen in een droogkast. Deze zorgt niet alleen voor het drogen van de schoenen, maar desinfecteert ook. De hete lucht zorgt voor een snelle droging en hersteld de zachtheid van de schoen. Ook slechte geurtjes zijn na behandeling verdwenen.