Kofferbak Sale Grou doneert 386 euro aan Stichting

GROU: De Kofferbaksale in Grou van 17 april jl. heeft geresulteerd in een flink sponsorbedrag van 386 euro voor de Stichting Wensambulance Noord Nederland. De Stichting kan hiermee weer een aantal mooie laatste wensen van ernstig zieke mensen in vervulling laten gaan.

Het sponsorbedrag komt tot stand door de € 1,= (boven 13 jaar) entree van de Kofferbak Sale. 50% hiervan wordt elke keer aan een goed doel gedoneerd. Indien je ook een goed doel kent wat deze donatie verdient, stuur je een motivatie en de naam door aan info@kofferbaksalegrou.nl.

Tweede Paasdag waren er door de weersomstandigheden wat minder kofferbakken dan normaal, maar het bijna 800 tellende publiek kocht gretig van de aanwezige deelnemers. Die profiteerden juist van de kleinere opkomst. De zon liet zich veelvuldig zien en Omroep Leo zorgde voor de sfeervolle muzikale omlijsting. Verder was er een Pannakooi door de Stichting Spotlights geplaatst voor de kinderen. Deze Stichting organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren op het gebied van cultuur, sport en actieve vrije tijdsbesteding gericht op talentontwikkeling.

Wil jij de volgende keer ook je mooiste tweedehandsjes verkopen op deze ludieke markt? Verzamel dan eenvoudig de spullen uit je huis die nog een tweede kans verdienen en rij op zondag 21 mei a.s. naar het Aquaverium in Grou. Het stageld voor een auto is slechts 10 euro en het oprijden start rond 09.30 uur. Alleen met een aanhanger of busje hoef je je aan te melden via aanmelden@kofferbaksalegrou.nl.

Tijdens het weekend van 21 mei zijn er ook tal van activiteiten in het pittoreske centrum van Grou. Je kunt een bezoek aan de kofferbak sale in Grou dus prima combineren met de activiteiten die gerelateerd zijn aan de officiële opening van het Watersportseizoen in Grou. Om goed op de hoogte te blijven van de Kofferbak Sale, volg je ons op Facebook pagina Crew Kofferbak Sale Grou.