VV Heerenveen MO15 kampioen !

HEERENVEEN: Zaterdag is VV Heerenveen MO15 kampioen geworden van de eerste klasse 02. Dat is op zich al een felicitatie waard, maar helemaal gezien de gemiddelde leeftijd van deze meiden. Dit team is het jongste van deze competitie en mag volgend jaar nog een jaar in de onder 15-categorie uitkomen!

Aan het begin van het seizoen was de meerjarenplanning dan ook om van dit jaar een leerjaar te maken en proberen volgend seizoen mee te doen om de prijzen. De ontwikkeling van het team ging echter enorm snel en na de winterstop werd al snel duidelijk dat dit team dit seizoen al kon meedoen in de strijd om het kampioenschap.

Met nog twee wedstrijden te gaan en een ruime voorsprong op de nummer 2, was zaterdag de eerste kans om het kampioenschap binnen te halen. Van kampioensstress was geen sprake. De meegereisde supporters zagen Heerenveen MO15 overtuigend met 0-3 winnen in en van Dwingeloo en zo het kampioenschap veilig stellen.

Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering.