Doke Schmidt tekent nieuw tweejarig contract

©Flitsnieuws.nl

Doke Schmidt blijft langer bij sc Heerenveen. De 25-jarige verdediger die in het bezit van een aflopend contract was, tekent een verbintenis voor twee seizoenen en staat daardoor tot de zomer van 2019 bij de club onder contract.

Technisch manager Gerry Hamstra: ”Doke is één van de vele voorbeelden uit onze sterke Jeugdopleiding en we zijn daarom ook blij dat hij de komende twee seizoenen deel uitmaakt van onze selectie. Hij is dit seizoen goed terug gekomen na langdurig blessureleed en heeft zijn waarde bewezen voor het team!’’

Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering.