Gezondheidsapps centraal in Tabletcafé bibliotheek Heerenveen

Op dinsdag 30 mei staan apps over gezondheid centraal tijdens het Tabletcafé in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Vanaf 18.30 uur zijn belangstellenden welkom in het Leescafé. De toegang is gratis en deze thema-avond duurt tot 20.00 uur.

Populair
Apps op het gebied van de gezondheid worden steeds populairder. Bijna een op de vijf Nederlanders maakt gebruik van apps om de eigen gezondheid bij te houden. Deze apps hebben vaak als doel de gebruiker fitter, gezonder of in elk geval bewuster te laten leven.

Hierbij kan men denken aan apps die gericht zijn op de levensstijl, zoals voedingsapps, bewegingsapps en apps die de slaapgewoontes verbeteren. Daarnaast zijn er apps die zich richten op de mentale gezondheid. Voor gebruik moet men wel bereid zijn enkele gegevens prijs te geven over lichaam, beweging en voeding.

Tabletcafé
Eenmaal in de twee weken, behalve in juli en augustus, kunnen de bezitters van een iPad, Android of andere tablet op dinsdagavond in het Tabletcafé van de Heerenveense bibliotheek terecht om elkaar op de hoogte te brengen van handige weetjes, tips en trucs. Het idee achter het Tabletcafé is dat bezoekers elkaar helpen met vragen en kennis met elkaar delen. Samen met anderen kan men leuke apps ontdekken en ervaringen uitwisselen. Dit gebeurt in een gezellige en ongedwongen sfeer. Bezoekers kunnen ook ideeën aandragen of zich aanmelden om een presentatie te verzorgen over een onderwerp waarin zij zich hebben verdiept. Wie hiervoor interesse heeft, kan dit aangeven tijdens het Tabletcafé.

Advertentie:
Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering.