Tijdens Avond4daagse genieten van een heerlijk verkoelend ijsje

Heerenveen: De derde dag van de Avond4daagse begon niet bij Sportstad, maar bij de velden van VV Heerenveen. De wandelaars gingen vandaag door Oranjewoud, Skoatterwald en de Knipe. Onderweg kreeg iedereen een heerlijk verkoelend ijsje.

Morgen is de laatste dag van de Avond4daagse. De tocht wordt gezamenlijk gelopen voor zowel de 5km en de 10km. De start is om 18.45 uur bij Sportstad Heerenveen.

 

FotoFlitsactie tijdens de Avondvierdaagse in Heerenveen. De flitsnieuwsfotograaf maakt foto’s tijdens alle vier avonden van de Avondvierdaagse in Heerenveen. Een groot aantal foto’s worden geplaatst op Flitsnieuws.nl

In de dagelijkse fotoreportage op Flitsnieuws.nl is er een foto waar een persoon, een kanshebber is voor een waardebon van 10 euro!

In de fotoreportage staat een foto waar een persoon omcirkeld is. Ben jij de omcirkelde persoon? Stuur dan nu een foto van jezelf, bijvoorbeeld selfie, naar redactie@flitsnieuws.nl Doe daar ook je naam en adres bij. Je zult dan de waardebon van 10 euro z.s.m ontvangen!

Of weet je wie de persoon is? Geef het aan hem of haar door. Enne op de foto…lachen, duim omhoog….

© Foto Flitsnieuws.nl