Drukbezochte lentediner De Greiden

HEERENVEEN – Op zaterdag 13 mei genoten ruim 50 inwoners van Heerenveen van een gratis diner in Wijkcentrum De As. De maaltijd, bedoeld als steuntje in de rug voor wie dat nodig heeft, werd voor de vierde keer georganiseerd door de Goede Herderkerk.

‘We willen graag iets betekenen voor anderen,’ aldus Bart Geertsema, een van de organisatoren. ‘Want niet iedereen heeft de mogelijkheid of de luxe om uit eten te gaan. We vinden het belangrijk naar hen om te zien. Daarnaast vergroot samen eten de saamhorigheid in de wijk.’

Sofia Buis zit zaterdagavond aan tafel met haar man en twee zoons. ‘Het voldoet heel goed, deze avonden,’ vertelt ze. ‘Je komt even onder mensen.’ Voor Sofia is het de derde keer. ‘Ik ervaar hier een enorme gastvrijheid. De volgende keer ben ik er zeker weer bij.’

De ingrediënten voor het diner werden gesponsord door Keurslager Zijlstra en Wijnstra’s Aardappel Groente & Fruithandel. Het plan is om in november een vijfde editie op te zetten.

Advertentie:
Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering.