Intocht 61e Avond4daagse in Heerenveen

Heerenveen: Vandaag was de laatste avond van de Avond4daagse. Diverse muziekkorpsen liepen met de wandelaars mee. De intocht ging via de Tusken de Fijlden naar de Nieuwburen naar het centrum. Via de dracht gingen de wandelaars weer terug via de C. van Schelingaweg weer terug naar Sportstad.

FotoFlitsactie tijdens de Avondvierdaagse in Heerenveen. De flitsnieuwsfotograaf maakt foto’s tijdens alle vier avonden van de Avondvierdaagse in Heerenveen. Een groot aantal foto’s worden geplaatst op Flitsnieuws.nl

In de dagelijkse fotoreportage op Flitsnieuws.nl is er een foto waar een persoon, een kanshebber is voor een waardebon van 10 euro!

In de fotoreportage staat een foto waar een persoon omcirkeld is. Ben jij de omcirkelde persoon? Stuur dan nu een foto van jezelf, bijvoorbeeld selfie, naar redactie@flitsnieuws.nl Doe daar ook je naam en adres bij. Je zult dan de waardebon van 10 euro z.s.m ontvangen!

Of weet je wie de persoon is? Geef het aan hem of haar door. Enne op de foto…lachen, duim omhoog….

© Foto Flitsnieuws.nl