Kinderboekenschrijver Tjibbe Veldkamp komt zaterdag naar Heerenveen!

Foto Flitsnieuws.nl

HEERENVEEN: Aanstaande zaterdag van 14.00 tot 15.30 uur brengt de beroemde kinderboekenschrijver Tjibbe Veldkamp een bezoek aan de geheel vernieuwde kinderboekhandel op de 1e etage van Binnert Overdiep. Hij bezoekt ons in het kader van de Kinderboekenweek (4 tot 15 oktober).

De laatste jaren is Tjibbe Veldkamp uitgegroeid tot één van de toonaangevende kinderboekenschrijvers met een enorme titellijst voor verschillende leeftijdscategorieën én met een aantal bekroningen zoals de Boekhandelsprijs, Vlag en Wimpel en Zilveren Griffels.

Zaterdag komt hij gezellig voorlezen uit “Agent en boef”, bestemd voor kinderen van 4-6 jaar en misschien wel zijn meest bekende serie kinderboeken. Alle kinderen zijn van harte welkom en de toegang is natuurlijk gratis. Het wordt een fantastische middag!