Doe mee met de SINTERKLAAS kleurplaatactie van Flitsnieuws.nl

Foto Flitsnieuws.nl het jaarlijkse feest in Oudeschoot wat door vele kinderen en ouderen wordt bezocht!

SPANJE: Doe mee met de kleurplaatactie van Flitsnieuws.nl. Sinterklaas en de Pieten zijn bijna weer in het land en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom houdt Flitsnieuws.nl een kleurplatenwedstrijd. Speciaal voor de kinderen en natuurlijk voor Sinterklaas!

Maak zelf een mooie tekening of kopieer een kleurplaat naar eigen inzicht. Bijvoorbeeld een kleurplaat uit een kleurboek, maar ook een eigen gemaakte tekening mag!

Wij zorgen dat alle kleurplaten/tekeningen afgeleverd worden bij de Sint en zijn Pieten en misschien hangt jouw kleurplaat straks wel boven het bed van Sinterklaas!

Heb je de kleurplaat/tekening ingekleurd, maak daarvan een foto met bijvoorbeeld de mobiel of fotoapparatuur/inscannen en stuur de bijdrage als bijlage mee naar info@flitsnieuws.nl. Zet je naam, adres, woonplaats en leeftijd in de mail. Uiterlijk 25 november moeten de tekeningen/kleurplaten zijn ingeleverd via de mail.

Voor de vijf mooiste ingezonden kleurplaten * hebben we een mooie prijs beschikbaar. Namelijk een waardebon van 10 euro * voor het besteden aan speelgoed!

De winnaars worden bekend gemaakt via de www.flitsnieuws.nl site en via ons Facebook account.

Veel plezier en maak er wat moois van!

*(Er zijn maximaal vijf winnaars/deelnemers die een waardebon van 10 euro ontvangen)