Nieuwe locatie voor Autotaalglas Heerenveen

HEERENVEEN:  Onlangs is Autotaalglas Heerenveen verhuist naar de andere kant van de stad. Het nieuwe adres is Mercurius 16c. Eigenaar André Adema is verheugd. “We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw pand, want we groeiden uit ons jasje op de oude locatie. De nieuwe vestiging is uitgerust met de nieuwste technieken waardoor we klanten nog beter kunnen helpen bij ruitschade.”

Autotaalglas Heerenveen deelt het pand aan de Mercurius met Ausma Vorkheftrucks. “Via mijn lokale netwerk kwam ik met hen in contact. Erg fijn. We hebben gewoon onze eigen ingang en zitten gescheiden van elkaar. De vestiging ligt pal aan de A32, waardoor klanten ons ook goed zien liggen. Daarbij is deze grotere locatie beter bereikbaar.”

Lekkere koffie
Adema heeft de bestaande ruimte flink verbouwd. “Er is een aparte wachtruimte, waar klanten op hun gemak kunnen wachten totdat een sterretje is gerepareerd of de voorruit is vervangen. Er is lekkere koffie, gratis wifi en een stiltewerkplek, dus er kan gewerkt worden als dat nodig is.”

Afstellen rijhulpsystemen
Uiteraard beschikt Autotaalglas op de nieuwe locatie in Heerenveen over de nieuwste technieken om bijvoorbeeld autoruiten te kalibreren. Zo worden camera’s en elektronische rijhulpsystemen zoals parkeerfuncties, licht- en regensensoren en rijbaanassistentie goed afgesteld. Adema: “We helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden. Snel, vakkundig en vriendelijk.”

Gratis vervangend vervoer
Het ervaren team verhuist mee naar het nieuwe pand. Adema: “Ook aan de Mercurius profiteren klanten van onze jarenlange ervaring als ruitschadespecialist. Maar ook van een Mini als gratis vervangend vervoer, reparatie en vervanging van de autoruit op elke locatie in Heerenveen zonder toeslag en de unieke haal- en brengservice.”

Online afspraak maken
Wat ook niet verandert: Adema en zijn team staan via het gratis servicenummer 0800-0828 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor klanten. Direct online een afspraak maken kan eenvoudig via www.au.nl of www.autotaalglas.nl. Adema: “Maar ook zonder afspraak repareren we een sterretje in de ruit direct.”

Autotaalglas Heerenveen

Autotaalglas Heerenveen is verhuist. Volg ons in de video naar onze nieuwe lokatie aan de mercurius 16C te Heerenveen.

Geplaatst door Autotaalglas Heerenveen op vrijdag 9 februari 2018